Forum o psih


Vse o psih
 
KazaloCalendarPomoč pogostih vprašanjIščiSeznam članovSkupine uporabnikovRegistriraj sePrijava

Share | 
 

 YUMEGA dodatki k prehrani

Go down 
AvtorSporočilo
Tom&Jerry

avatar

Število prispevkov : 17
Join date : 16/04/2014
Kraj : Ljubljana

ObjavljaNaslov sporočila: YUMEGA dodatki k prehrani   Čet Apr 24, 2014 10:22 am

YUMEGAYUMEGA izdelke izdeluje zaupanja vredno podjetje Lintbells iz Anglije, ki da zelo veliko na kvaliteto svojih izdelkov. Proizvajajo popolnoma naravne in zelo okusne dodatke k prehrani, ki dokazano izboljšajo zdravje vaših psov.

http://www.lintbells.com/

YUMEGA DOG OIL 
65% Omega 3 & 6
YUMEGA Dog Oil je edinstvena mešanica naravnih Omega 3 in 6 maščobnih kislin iz hladno stiskanega zlatega lanu in sončnic, za izboljšanje dlake in kože vašega psa. Priporočajo ga vodilni veterinarji in vzreditelji po celem svetu.

YUMEGA Dog Oil dokazano:
- Zmanjša prekomerno odpadanje dlake.
- Izboljšuje suho, luskasto kožo.
- Izboljšuje kondicijo dlake in kože.

YUMEGA Dog Oil je zelo okusno prehransko dopolnilo, ki dokazano pomaga ohranjati zdravo kožo in izboljšuje dlako v manj kot 3-6 tednih. V znanstveni raziskavi v kateri je sodelovalo 51 psov so dokazali, da Yumega olje izboljša dlako in kožo preprosto z mešanjem le tega v dnevni obrok psa:

- 8 od 10 lastnikov je povedalo, da se je dlaka njihovega psa zelo izboljšala.
- 73% lastnikov je poročalo o izboljšanju stanja kože svojega psa.
- Izpadanje dlake se je zmanjšalo  v povprečju za več kot 30%.
- 85% psom, ki so imeli težave s prhljajem in suho kožo se je stanje izboljšalo v 6 tednih.

YUMEGA Dog Oil vsebuje visoko stopnjo bistvenih Omega 3 maščobnih kislin iz zlatega lanenega semena za izboljšanje stanja dlake ter zmanjševanja odpadanja dlake vašega psa. Posebej izbrane Omega 6 maščobne kisline iz sončničnih olj negujejo in dopolnijo prehrano, izboljšajo stanje kože vašega psa, ter pospešijo rast dlake. Je bogato z Omega in Linolejsko kislino, ki pomaga vzdrževati koži naravno vlago, zmanjšuje prhljaj, ter izboljšuje suho kožo. Vsebuje naravni antioksidant, vitamin E, iz naravnih virov za zaključne proste radikale in podporo koži.

Naravni viri olj, ki jih uporabljamo, da je YUMEGA Dog Oil narejen iz popolnoma naravnih virov: zlati lan in sončnična semena, ki so znani po svojih pozitivnih učinkih na kožo in dlako, so skrbno izbrani, da zagotovijo najvišjo možno kakovost olja. S skrbnim hladnim stiskanjem semen pridobimo ekstrakt olja, tako kot pri pripravi najboljšega deviškega oljčnega olja, nato olje ustekleničimo, da ohranimo svežino.

Ne uporabljamo kemičnih procesov pridobivanja in izpopolnjevanja za pridobitev olja, tako da smo lahko ohranili olja v njihovem naravnem stanju, zaradi česar je YUMEGA Dog Oil zelo učinkovito in seveda okusno prehransko dopolnilo. Kar pomeni, da vam lahko ponudimo izdelek izdelan iz naravnih, obnovljivih sestavin. Dobro za vašega psa, in boljše za okolje.

Eterična olja v YUMEGA Dog Oil so tako nežna, da ne morejo biti neposredno vključena v prehrano vašega psa, ker bi se razgradila v proizvodnem procesu. Z uporabo YUMEGA Dog Oil jih dodate sveže prehrani vašega psa. Tako ste lahko prepričani, da bo vaš pes pridobil te ključne Omega 3 in 6 maščobne kisline na najboljši možni način.

YUMEGA Dog Oil je enostaven za uporabo – preprosto ga zamešate v dnevni obrok vašega psa.

Navodila za doziranje:

Majhne pasme (do 10kg) 2,5 ml
Srednje pasme (10-20kg) 5 - 7,5ml
Velike pasme (20-30 kg) 7,5 - 10 ml
Pasme nad 30kg 10-15 ml 

Dnevno priporočenega odmerka YUMEGA Dog Oil ne prekoračite. Na voljo v 250ml in 500ml stekleničkah.

Navodila za shranjevanje: Hranite steklenico v kartonu, ko ni v uporabi. Shranjujte v hladnem in suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe in hranite izven dosega otrok. 

YUMEGA PLUS Oil
55% Omega 3 & 6 + LOSOSOVO OLJE
YUMEGA PLUS Oil je naravna mešanica najboljših Omega 3 in 6 maščobnih kislin iz hladno stiskanih semen zlatega lana in sončnic, ter najbolj kakovostnega, svežega lososovega olja, posebej namenjena psom z občutljivo in srbečo kožo.

YUMEGA PLUS Oil dokazano:

- Pomiri občutljivo kožo.
- Zmanjša srbenje in praskanje.
- Podpira zdravje kože.

YUMEGA PLUS Oil je bogat z Omega 3 EPA maščobnimi kislinami, prav tako pa je dodano najboljše lososovo olje na voljo za pomirjujoč učinek na kožo. Sončnično olje zagotavlja Omega 6 GLA maščobne kisline, ki pomirjajo občutljivo kožo in podpirajo zdravje kože. Olje zlatega lana zagotavlja Omega 6 maščobne kisline, ter linolejsko kislino, ki tvori v koži vlago, plus Omega 3 ALA maščobne kisline, za izboljšanje stanja dlake. Dodan je tudi naravni antioksidant vitamin E, ki nevtralizira proste radikale in obvarujejo kožo vašega psa.

YUMEGA PLUS Oil vsebuje dodano sveže lososovo olje, 50% več GLA in več vitamina E kot standardna YUMEGA Dog Oil. Narejen je prav za pse z občutljivo in srbečo kožo.

Naravni proces pridobivanja YUMEGA PLUS Oil:

Iz hladno stisnjenih semen zlatega lana ter sončnic skrbno pridobivamo ekstrakt olja, tako kot pri pripravi najboljšega deviškega oljčnega olja. Dodamo Lososovo olje iz kristalnih fjordov na Norveškem. Lososovo olje vsebuje 100% lososovo olje brez dodatkov. Losos, ki se uporablja za proizvodnjo Lososovega olja je vzet iz fjordov na Norveškem in predelan v manj kot eni uri, kar pomeni da je na voljo losos najvišje kakovosti.Tako pripravljeno olje takoj ustekleničimo, s čimer ohranjamo njegovo svežino.

V procesu pridobivanja olja ne uporabljamo kemičnih procesov pridobivanja in izpopolnjevanja, tako da lahko ohranimo olja v njihovem naravnem stanju, zaradi česar je olje  zelo učinkovito in seveda okusno. Na koncu dodamo vitamin E iz naravnih virov sredstev za ohranjanje kakovosti olja in zaključne proste radikale. Kar pomeni, da vam lahko ponudimo izdelek izdelan iz naravnih, obnovljivih sestavin. Dobro za vašega psa, in boljše za okolje.

Če ima vaš pes občutljivo kožo, je bolj verjetno, da se bo odzval na stvari v svojem okolju, kot so cvetni prah, trave, bolhe in pršice, kar pa povzroča srbenje in praske. Dolgotrajno praskanje lahko povzroči poškodbe kože, izpadanje ter poškodbe dlake, pa tudi vaš pes se počuti zelo neprijetno. Z dodajanjem YUMEGA PLUS Oil v vsakodnevni obrok vašega psa bo vaš pes dobil ključne Omega 3 in 6 maščobne kisline, ki pomagajo pomiriti občutljivo kožo in zmanjšujejo srbenje in praskanje.

YUMEGA PLUS Oil je enostaven za uporabo - preprosto ga zmešate v vsakodnevni obrok vašega psa.

Navodila za doziranje:

Majhne pasme (do 10kg) 2,5 ml
Srednje pasme (10-20kg) 5 - 7,5ml
Velike pasme (20-30 kg) 7,5 - 10 ml
Pasme nad 30kg 10-15 ml 

Dnevno priporočenega odmerka YUMEGA PLUS Oil ne prekoračite. Na voljo v 250ml in 500ml stekleničkah.

Navodila za shranjevanje: Hranite steklenico v kartonu, ko ni v uporabi. Shranjujte v hladnem in suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe in hranite izven dosega otrok. 

YUMEGA ShowDogYUMEGA ShowDog je napredna naravna mešanica najboljših Omega 3 in 6 maščobnih kislin v kombinaciji z luteinom, lecitinom in naravnim vitaminom E za spodbujanje zdravja kože, kvalitete dlake in zdravja oči razstavnih psov. 

YUMEGA ShowDog dokazano:
- Spodbuja polno razstavno kondicijo dlake vašega psa.
- Izboljšuje kondicijo in zdravje kože.
- Podpira zdravje oči.
- Popoln dodatek k prehrani za vašega razstavnega psa.

YUMEGA ShowDog je edinstvena mešanica ključnih učinkovin za izboljšanje splošnega stanja razstavnih psov. Visoka stopnja bistvenih maščobnih kislin Omega 3 iz zlatega lana, skupaj s fosfolipidi bogatim lecitinom izboljša kvaliteto dlake in zdravlje vašega razstavnega psa.
 
YUMEGA ShowDog vsebuje visoko raven GLA pridobljene iz rastlin Borage za spodbujanje rasti dlake. Bogat z esencialnimi Omega 6 maščobnimi kislinami neguje kožo in dlako. Omega 3 DHA maščobne kisline in lutein zagotavljajo očem vašega psa življenjsko pomembna hranila, ki podpirajo zdravje oči. Dodan je naravni vitamin E iz rastlinskih virov za podporo naravno obrambo telesa. 

YUMEGA ShowDog  je enostaven za uporabo - preprosto ga zmešate v vsakodnevni obrok vašega psa.

Navodila za doziranje:

Majhne pasme (do 10kg) 2,5 ml
Srednje pasme (10-20kg) 5 - 7,5ml
Velike pasme (20-30 kg) 7,5 - 10 ml
Pasme nad 30kg 10-15 ml 

Dnevno priporočenega odmerka YUMEGA ShowDog ne prekoračite. Na voljo v 500ml stekleničkah.

Navodila za shranjevanje: Hranite steklenico v kartonu, ko ni v uporabi. Shranjujte v hladnem in suhem mestu, izven neposredne sončne svetlobe in hranite izven dosega otrok. 

YUMEGA BOOSTYUMEGA BOOST predstavlja bistveno kombinacijo hranil, ki dokazano spodbujajo hitro rast dlake za pse, ki potrebujejo malo dodatne pomoči.

YUMEGA BOOST dokazano:
- Spodbuja rast in obnavljanje dlake.
- Izboljša kondicijo dlake.
- Podpira zdravo kožo.

YUMEGA BOOST je hranilni prašek, ki ga dodate k prehrani vašega psa. Vsebuje učinkovine, hranilne snovi, vključno s fosfolipidi, esencialnimi maščobnimi kislinami, minerali in vitamini, ki igrajo ključno vlogo pri rasti in izboljšanju stanja dlake vašega psa.

Lecitin zagotavlja koncentriran vir fosfolipidov plus maščobnih kislin, ki so bistvenega pomena za rast zdrave dlake vašega psa. Biotin znanstveno dokazano izboljša stanje kože in spodbuja rast in obnavljanje dlake. Cink igra pomembno vlogo pri izboljšanju stanja kože in je znano, da je bistveni element za rast lepe in močne dlake. Kvas in jetra so naravni viri vitamina B, ki podpirajo zdravje dlake vašega psa. Vitamina C in E sta pomembna antioksidanta, ki pomagata ohranjati zdravo kožo. Mannan - oligosaharidi podpirajo zdravo prebavo vašega psa, kar zagotavlja optimalen vnos hranil, da se zagotovi hitro rast in obnavljanje dlake. 

Navodila za doziranje:
Majhne pasme (do 10kg) - 1 merica
Srednje pasme (11 - 20 kg) - 2 merici
Velike pasme (21 - 30kg) - 3 merice
Psi nad 30 kg - 4-5 mericPriporočamo dodajanje YUMEGA BOOST skupaj z YUMEGA ShowDog prehrani vašega psa. Tako bosta dlaka in koža vašega psa hitreje prišli v optimalno razstavno kondicijo.

YUMEGA dodatki k prehrani so na voljo v trgovinah Tom in Jerry:Ter v spletni trgovini ZooPets:

http://www.zoopets.eu/

Obiščite nas tudi na facebooku:
https://www.facebook.com/pages/Yumega-Show-Dogs-Slovenia/734705456579921
Nazaj na vrh Go down
Poglej uporabnikov profil http://www.zoopets.eu
 
YUMEGA dodatki k prehrani
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Forum o psih :: Prehrana-
Pojdi na: