Vse o psih |
|
| Igrače | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Igrače Tor Dec 06, 2011 2:58 am | |
| Kake igrače imajo vaši psi? Kake se najbolj obnesejo? Dix ima frizbi, drugače pa se igra še s plastenkami, drugega pa ne mara. Mu niti ne kupujem ker nima veselja. Dino pa ima kong (tisto vrv smo pozneje odrezali), cufo, pa še 2 že uničena piskajoča prašička. Bomo pa verjetno za božička še kaj dobili, če bo igrača bo za Dinota. Eko še slike igrač: | |
| | | Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Igrače Čet Dec 08, 2011 3:08 am | |
| Čopi ima plišastega zajčka-tistega od reklam za baterije, dva medvedka, frizbi in vrv, Shara pa frizbi, vrv in plišastega medveda. | |
| | | LittleLi
Število prispevkov : 173 Join date : 08/01/2012
| Naslov sporočila: Re: Igrače Ned Jan 08, 2012 7:41 pm | |
| Lia ima en kup žog(najraje ima tiste, ki piskajo), Cuz-a(v bistvu je samo še žogica, ker mu je odgriznila noge), frizbije(Jawz), nekaj cuf(večinoma doma spletene), konga in eno igračo na vrvici, ki je v bistvu za mačke samo jo ful rada lovi. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Igrače Čet Jan 19, 2012 4:45 am | |
| Moja ima 2 cufi, 2 žogi (nogometno in neko mini rugby), tenis žogice, aport. Ima v boksu tudi palce in kosti za glodanje. Pa odejo, ki jo prav veselo trga. To je pa tudi to |
| | | ajsa.tb
Število prispevkov : 21 Join date : 09/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Igrače Pon Mar 05, 2012 5:00 am | |
| Moja 2 imajo ogromno igrač.... Žogic,pliškotov, kong, cufe, tisto jajce running egg... Zaenkrat pa se najbolj obnesejo žogice in runningegg. | |
| | | Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Igrače Pon Mar 05, 2012 5:25 am | |
| Joj, se spomnim, ko sem bila obsedena z nakupovanjem igrač za Nalo Skoraj vsak teden sva šli v trgovino bliz nas Premium pet ( trgovina za male živali), pa sem ji res nakupla igrač hehe Od raznih gumijastih žog, kongov, vrvi ( ki jih je razcufala zato sem jih nehala kupovat), frizbijev... Pliš igrač, pa ji NIKOLI nisem dajala, sem gledala eno oddajo, ko je veterinar svetoval, da naj nikoli ne dajajo psom pliš igrač, ker lahko pogoltnejo psi neprimerne delce in lahko pride do prebavnih motenj, enako je z teniš žogami... lp | |
| | | ajsa.tb
Število prispevkov : 21 Join date : 09/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Igrače Pon Mar 05, 2012 6:10 am | |
| Ja to sem tudi jaz gledala... z npliškotami se pa prinas igrajo le pod nadzorom. Teniške žogice pa ne prakticiramo. | |
| | | Kaja*
Število prispevkov : 38 Join date : 18/04/2013
| Naslov sporočila: Re: Igrače Čet Apr 18, 2013 8:52 pm | |
| Naly jih ima toliko da jih za polovico sploh več nevem Najbolj se je obneso: piskajoči pujs,plišasti tiger,cufa,piskajoča žoga in frizbi (: | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Igrače | |
| |
| | | | Igrače | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|