mini13
Število prispevkov : 4 Join date : 17/12/2011
| Naslov sporočila: Kakšno opremo za bodočega mladička? Sob Dec 17, 2011 6:03 am | |
| Pozdravljeni! Hehe, spet jaz Ker se želim temeljito pripraviti na prihod novega psa me zanima kakšno opremo mi priporočate za psa oz. mladička pasme NO ( Nemški ovčar). Od povodca, do ovratnic, igrač... lp | |
|
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Kakšno opremo za bodočega mladička? Sob Dec 17, 2011 6:16 am | |
| Glede igrač priporočam takššne, ki jih ne more uničiti in zaužiti neprimernih delcev. Nekaj primerov: - Igrače ne smejo biti strupene. - Ne smejo biti narejene tako, da bi se dal kak kos igrače odgrizniti in pogoltniti. - Igrače ne smejo imeti ostrih robov, da se kuža nebi kam nasadil oziroma se s tako igračo kakorkoli poškodoval. - Igrača mora biti tako velika, da je pes ne more pogoltniti. - Pazite in varujte se majhnih žog ali majhnih plastičnih otroških igrač.
Kakšni KONGI so zelo priporočljivi kadar mladička pustite samega doma. To je takšna igrača v katero se da priboljške pes pa se zamoti, ko jih spravlja ven.
večja slika http://www.pasji.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=67_68&products_id=316Glede opreme... Priporočam kratki povodec, saj s kratkim navadnim povodcem mladička lažje nadzorujete, ne more tako hitro kot s flexijem pobrati nesnage, psa učiš na poleg itd. V naši okolici se je ravno zadnjič zgodil incident, je imela lastnica maltežana na dolgem povodcu flexiju, psa je povozil avto... Pa je bil na povodcu! Vendar ga je imela na dolgo. Torej jaz priporočam: Ovratnice pa naprimer takšne: KLIKAli: večja slika
http://www.pasji.net/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=6_17&products_id=377Lep pozdrav!
| |
|
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Kakšno opremo za bodočega mladička? Sob Dec 17, 2011 9:14 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kakšno opremo za bodočega mladička? | |
| |
|