Vse o psih |
|
| Zanimivi načini dajanja tablet :D | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Zanimivi načini dajanja tablet :D Ned Dec 18, 2011 12:27 am | |
| Čopili je bil v četrtek na "operaciji"-sčistili so mu zobke. Prvi dan je bil čisto "out", zato so nam priporočili neke tabletke. Ker pa ni bil nikoli vajen tabletk smo imeli velike težave s pripravami da bi jih pojedel, dokler se nismo izmislili krasnega načina-mama je skuhala hrenovko, jaz pa sem v njen ovoj vtaknila tabletko-in Čopko jo je pojedel. Kako pa vi dajate tabletke? | |
| | | Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Zanimivi načini dajanja tablet :D Ned Dec 18, 2011 1:46 am | |
| Tudi mi doma poznamo tole foro, ki si jo omenila zgoraj Drugače pa Nala brez problemov pogoltne tableto, ker ji jo dam kar globoko v gobec in jo samo pogoltne. Ali pa vzame na ukaz. | |
| | | Colliny
Število prispevkov : 229 Join date : 17/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Zanimivi načini dajanja tablet :D Ned Dec 18, 2011 4:51 am | |
| Mi mamo isto finto s poliko Čeprav jih ji do zdaj razen tablet proti glistam nismo nikoli dajali | |
| | | LittleLi
Število prispevkov : 173 Join date : 08/01/2012
| Naslov sporočila: Re: Zanimivi načini dajanja tablet :D Sre Jan 11, 2012 3:09 am | |
| Moja kar sama poje tableto, če jo ji dam kot priboljšek z roke | |
| | | alexy07
Število prispevkov : 26 Join date : 24/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Zanimivi načini dajanja tablet :D Sre Jan 11, 2012 4:02 am | |
| Moja tudi kar poje tableto, pri ostalih psih pa: odpreš gobec, porineš tableto čisto na koren jezika, zapreš usta in psa pomasiraš po goltancu. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Zanimivi načini dajanja tablet :D Sre Jan 11, 2012 5:44 am | |
| Moja poje vsako tableto, ki ji jo daš pred gobec odkar je stelirizirana. Vzame, zgrize, pogoltne . Pred stelirizacijo pa smo ji povsod skrivali pa ni in ni hotela jesti. Smo ji skrili v kocko sira, klobase, pa je ven vrgla tableto. Potem pa smo jo nekako napol raztopljeno dali v hrano in je pojedla |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Zanimivi načini dajanja tablet :D | |
| |
| | | | Zanimivi načini dajanja tablet :D | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|