| Kinološka društva | |
|
|
Obiskujem: | Kinološko društvo (KD) | | 64% | [ 7 ] | Športno kinološko društvo (ŠKD) | | 9% | [ 1 ] | Lovsko kinološko društvo (LKD) | | 0% | [ 0 ] | Ne obiskujem pasje šole | | 27% | [ 3 ] |
| Skupaj glasov : 11 | | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Kinološka društva Tor Dec 27, 2011 12:36 am | |
| V katero kinološko društvo hodite:?: Kako vam je všeč Kake programe imajo:?: Tukaj lahko malo debatiramo o pasjih šolah! Pri nas (Ilirska Bistrica) je kinološko društvo. Mala šola je v redu, ampak tisti tečaji naprej s ose mi malo zamerili. Ne vem sicer točno kako je zdaj, mogoče so kaki boljši inštruktorji. Imajo pa malo šolo, potem pa še 2 tečaja po starosti (eden za takoj po končani mali šoli, eden pa za še potem). Lahko se sicer opravlja tudi izpite ampak skoraj nobeden tega ne dela. | |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Tor Dec 27, 2011 12:39 am | |
| KD, ampak mislim hodit v LKD, če bo možno. Meni so se tudi zamerili. Tako da naslednjič grem na tečaj v Koper. Baje imajo tam vse skupaj supre organizirano. | |
|
| |
alexy07
Število prispevkov : 26 Join date : 24/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Tor Dec 27, 2011 6:02 am | |
| Sama z Zaro obiskujem (tečaj zabavna poslušnost) pasjo šolo Citydog v Lj. In o njih imam za povedat vse najboljše! Resnično toplo priporočam vsem, ki ste iz Lj.
Lovske treninge in krvno sled pa delava sami.. | |
|
| |
Polly
Število prispevkov : 272 Join date : 03/11/2011 Age : 29 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Sre Dec 28, 2011 2:06 am | |
| Jaz obiskujem kinološko društvo Maribor Se mi zdi, da je to kinološko v Mariboru in okolici najboljše Prej sem hodla na agility, zdaj pa na frizbi in sem ful zadovoljna Ostalih tečajev pa ne poznam dobro (; | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Sre Dec 28, 2011 6:26 am | |
| Mene ful zanima, če kdo pozna kakšno kinološko društvo v okolici Maribora? Jaz bi z mojo rada trenirala agillity + potrebovala bi kake inštrukcije glede frizbija pa me zanima. Maribor pa je zame predaleč, da bi me starši tja vozili.
In zanima me kaka je razlika med kinološkim in lovskim kinološkim društvom? |
|
| |
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Sre Dec 28, 2011 6:36 am | |
| | |
|
| |
Polly
Število prispevkov : 272 Join date : 03/11/2011 Age : 29 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Sre Dec 28, 2011 6:46 am | |
| Kateri kraji pa so ti bližje? Drugače pa je že Anja povedala. Za ostala sploh ne vem, če imajo frizbi in agility. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Čet Dec 29, 2011 5:32 am | |
| - Polly je napisal/a:
- Kateri kraji pa so ti bližje?
Drugače pa je že Anja povedala. Za ostala sploh ne vem, če imajo frizbi in agility. Nekaj v območju Slovenskih goric. |
|
| |
Živa&Pika
Število prispevkov : 66 Join date : 16/07/2012 Age : 26 Kraj : rudno
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva Pon Nov 05, 2012 2:26 am | |
| Hodim v ŠKD Škofja Loka-Železniki. Lahko tudi samo pohvalim, se mamo na treningih res fino. Drugač mamo pa tudi malo šolo, različne izpite, agility, frizbi, obramba, pa še kj bi se našlo. | |
|
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Kinološka društva | |
| |
|
| |
| Kinološka društva | |