| Pravila foruma | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Pravila foruma Ned Okt 09, 2011 5:46 am | |
| 1. Ne žali članov! 2. Ne piši kletvic 3. Ne uporabljaj velikih tiskanih črk. 4. Piši ločila, začni z veliko začetnico. 5. Ne uporabljaj besed, kot so " jst", " bz", "adj", " hitr", " ql" 6. Manjšuj slike, saj ne smejo biti prevelike. 7. Spoštuj admistratorje in jih ubogaj. 8. Na forumu se ne prerekamo! 9. Če te kaj moti to napiši pod " pritožbe". 10. Nikdar ne kopiraj iz drugih strani, forumov itd. ne da bi navedel vira!!! To je kaznivo! 11. Če si narediš podpis poskrbi, da ni prevelik, saj tako smeti forum!! 12. Obvezno navedi vir! Pravila se bodo sproti dopoljnjevala | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Ned Okt 16, 2011 7:37 am | |
| Novo pravilo: Ni dovoljeno oglaševati nerodovniška legla, oglašujejo se lahko le rodovniška legla, za mešance imamo temo " zavetišča" Kdor želi oglaševati leglo mora navesti vzrejno dovoljenje, starša in zdravstvene preglede-kolki, komolci, srce, pogačica itd. kar je pač za pasmo predpisano. Legla se objavljajo v kategorijo " Rodovniška legla" Na forumu se ne podpira nerodovniške reje nasploh.
l.p
| |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Čet Nov 03, 2011 6:41 am | |
| To zadnje pravilo se mi zdi zelo pomembno in pametno.
Ne vem, če je na ostalih forumih tako, ampak bi bilo prav, da bi bilo. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Čet Nov 03, 2011 6:55 am | |
| Me je bilo prav malo strah ko sem videla, da si komentiral v to temo, saj nisem vedela kaj boš napisala, ko pa sem videla tvoj odgovor sem si oddahnila, saj sem ugotovila, da se strinjaš s tem in da nas podpiraš. Saj veš-najdejo se takšni, ki nimajo pojma o vzreji in bi se pritožli nad tem pravilom, čeprav je edino prav, da se take stvari objavljajo... lp | |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Čet Nov 03, 2011 6:57 am | |
| Ja! Saj te poznam z drugega foruma(Shelly) in si že prav znana po tem, zato sem skoraj takoj ko sem prišla na tale forum začela iskati kakšno takšno pravilo. Vse pohvala, res!!! | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Čet Nov 03, 2011 7:03 am | |
| Okej, super, hvala | |
|
| |
Tia&Nelly
Število prispevkov : 17 Join date : 02/12/2012 Age : 24 Kraj : Jesenice
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Ned Dec 02, 2012 8:10 pm | |
| Ravno vprašanje imam pod to temo. Se naj zaporednih prispevkov raje izogibamo ali jih lahko pišemo, zato, ker v nekaterih forumih to ni dovoljeno, v tem pravilu pa nič ne piše? Hvala za odgovor. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma Ned Dec 02, 2012 9:33 pm | |
| Mene osebno to preveč ne moti. ČE, ne napišeš več kot 2 zaporedna, ni panike Ker vem, da se tudi meni kdaj zgodi. Torej če sta 2, nebom jezna hehe | |
|
| |
Tia&Nelly
Število prispevkov : 17 Join date : 02/12/2012 Age : 24 Kraj : Jesenice
| |
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pravila foruma | |
| |
|
| |
| Pravila foruma | |