| Pobiranje pasjih iztrebkov | |
|
|
Ali pobirate iztrebke za svojim psom? | Da | | 54% | [ 7 ] | Včasih | | 38% | [ 5 ] | Nikoli | | 8% | [ 1 ] |
| Skupaj glasov : 13 | | |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Polly
Število prispevkov : 272 Join date : 03/11/2011 Age : 29 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Dec 31, 2011 2:17 am | |
| Zanima me Ali pobirate iztrebke vaših psov? Zakaj ja/ne? Kaj si mislite o pobiranju za psi? itd. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Dec 31, 2011 5:51 am | |
| Jaz ne pobiram, ker hodima samo po travniku, oziroma samo tam kaka. Pobiram pa za njo doma (v boksu, po zelenici).
Meni se zdi da je brezveze, če pobiram za psom po travniku, gozdu. V mestu, naselju pa moraš pobirati, sploh če se pes na pločnik poaka. |
|
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Dec 31, 2011 8:21 am | |
| Za Dixem nikoli, ker vedno opravi na takih mestih. Za Dinotom pa včasih, odvisno kje sva. Imam pa vrečke vedno s sabo. Se mi zdi obvezno če se pes pokaka v mestu na kakem takem kraju (urejena zelenica, pločnik), na vasi če se res ne sredi ceste pa ne. | |
|
| |
Fiamma
Število prispevkov : 231 Join date : 16/10/2011 Kraj : Koper
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Dec 31, 2011 8:42 am | |
| Rina, če kaka po travniku, le pazi, da ne bo kak lastnik tečen. Moja sošolka, ko pelje psa na sprehod, mu dovolu kakat le na njihovem travniku, saj so že imeli probleme s sosedi, ker niso marali, da jim psi kakajo po parceli (kar jim dam po eni strani prav). | |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Dec 31, 2011 10:59 pm | |
| Jaz vedno pobiram, razen v kakem gozdu. | |
|
| |
Colliny
Število prispevkov : 229 Join date : 17/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Dec 31, 2011 11:20 pm | |
| Jaz poberem vedno, razen, če se mi pokaka v gozdu izven sprehajalnih poti ali na kakšnem zapuščenem travniku, kjer se ljudje itak ne sprehajajo. | |
|
| |
Polly
Število prispevkov : 272 Join date : 03/11/2011 Age : 29 Kraj : Maribor
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Ned Jan 01, 2012 12:02 am | |
| Jaz vedno pobiram, razen na kakem travniku, kjer res nobenga ne moti. Se mi pa zdi to ful neodgovorno, če ne pobiraš (pač tam ko je treba). Pri nas je bil eden izmed pogojem, da dobim psa, ravno to da bom za njim pobirala. In dokler nisem tega sprejela mi niso dovolili imeti psa. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Tor Jan 03, 2012 4:33 am | |
| - Fiamma je napisal/a:
- Rina, če kaka po travniku, le pazi, da ne bo kak lastnik tečen. Moja sošolka, ko pelje psa na sprehod, mu dovolu kakat le na njihovem travniku, saj so že imeli probleme s sosedi, ker niso marali, da jim psi kakajo po parceli (kar jim dam po eni strani prav).
Navadno se pokaka na travniku mojega strica . In njega nič ne moti . Kaka tudi včasih drugje, ampak tam navadno polivajo tudi gnojnico, trosijo gnoj, gor kakajo drugi psi in mačke, tako da ne vidim razloga zakaj bi pobirala za njo. Če bo kdo kaj govoril pa bom pač začela pobirati |
|
| |
Fiamma
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Tor Jan 03, 2012 5:03 am | |
| No, pasji izrebki niso ravno primerni za gnojenje. So drugačne zgradbe kot iztrebki prežvekovalcev, zato tudi nogi kmeti ne želijo pasjih iztrebkov na njvi. | |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Tor Jan 03, 2012 5:09 am | |
| Shara opravlja potrebo na kompostnem kupu, po novem. | |
|
| |
Fiamma
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Tor Jan 03, 2012 5:41 am | |
| Aja, če kdo še ni vedel (za tiste, ki ločujemo): iztrebki mesojedov ne pašejo med biološke odpadke! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Tor Jan 03, 2012 6:37 am | |
| Mi damo v ostale odpadke ja . Je pisalo v onih navodilih, ki smo jih dobili kam gre kaj. Itak pa je kakec v vrečki in vrečka ne gre v biološke |
|
| |
runo
Število prispevkov : 48 Join date : 17/02/2014
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov Sob Feb 22, 2014 5:32 am | |
| Vedno samo v gozdu, travniku, njivi... V mesto itak še nikol nisva šla ker živiva na vasi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Pobiranje pasjih iztrebkov | |
| |
|
| |
| Pobiranje pasjih iztrebkov | |
|