| Labradorec | |
|
+14masazakosek Airedale10 Hov-hov alexy07 Sara Flame Izzi labradorka Banjusie Cavalierka nika66 Admin nikita lu 18 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
alexy07
Število prispevkov : 26 Join date : 24/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Tor Okt 09, 2012 7:16 am | |
| Airdale10 ma v bistvu je tale zgornja meja bedarije in se dela na tem, da bi se jo zvišalo na 5 let (kolikor je tudi zadnja starost za prvo leglo psice).. | |
|
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Sre Okt 10, 2012 12:37 am | |
| Saj meni se tudi tao zdi, upam da uspe da se zviša... Ker potem se verjetno tudi več ljudi raje odloči za ''čistokrvne brez rodovnika''. | |
|
| |
alexy07
Število prispevkov : 26 Join date : 24/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Sob Okt 13, 2012 5:42 pm | |
| Pa saj po 24 mesecih se da tudi dobit vzrejno dovoljenje. Samo ne moreš delat vzrejne preizkušnje in PNZ-ja, lahko pa opraviš kakšno preizkušnjo višjega ranga (LP-R ali TP-R)..
Tako da to ni izgovor za ne dobiti vzrejno dovoljenje in naprej producirati nerodovniške mladiče.. | |
|
| |
Tia&Nelly
Število prispevkov : 17 Join date : 02/12/2012 Age : 24 Kraj : Jesenice
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Ned Dec 02, 2012 8:35 pm | |
| Meni je ta pasma zelo všeč, najboljše mi je pa pri njih, da imajo med prsti tisto plavalno kožico (zdaj ne vem ali to drži za zlate prinašalce ali labradorce), drugače so pa krasni družinski ljubljenčki. Ko sem bila majhna sem ga vedno hotela imeti na vsak način haha. | |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| |
| |
i love dogs<3
Število prispevkov : 35 Join date : 23/01/2013
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Ned Nov 03, 2013 8:03 am | |
| Tudi meni je ta pasma zelo všeč,i sicer dobim naslednje leto tega psa seveda rodovniškega. Imammo prijatelje ki imajo tega psa(Arona) in ima vzrejno dovoljenje čez kak teden gre na parjenje in sicer z eno rodovniško labradorko,ki ima tudi vzrejno dovoljenje,in sicer dela na policiji(saj ima odličen voh,zato lahko zavoha mamila)...Tako da če je kdo zaiteresiran za nakup naj se javi,mislim da je cena zelo nizka saj jim ni pomeben zaslužek amapk to da gredo psi v dobre roke,čeprav smo se mi zmenili,da psa dobm zastonj,saj se zelo dobro poznamo in smo jimnaredili že številne zasluge. | |
|
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Ned Nov 03, 2013 8:12 am | |
| Super! :)Lahko objaviš še rodovniški imeni staršev, fotografije, zdravstvene teste, delavne teste, morebitne razstavne uspehe, telesno oceno..., saj odgovorne bodoče kupce vse to zanima. :)Pa sporoči ko ga dobiš! | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Ned Nov 03, 2013 8:27 am | |
| Seveda bom,amapk trenutno nemorem bom pa probala ju3 popoldan... Sicer bodočo mamico še niamm slikano amapk ko grem k njem vam takoj pošljem Zdaj pa rajši nebom vse posebej objavljala,ko bom vse posliakla bom dodala še rodovniška imena,ker drugače bo pomoje vse zgledalo razmetano | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Labradorec Ned Nov 03, 2013 8:41 am | |
| Aja pa tisti,ki ste zaiteresirani mi napišite po Zs-ju,tam vam bom tudi omenila kakšne barve pričakujejo in ostale značilnosti,ter vas tudi z kakim vprašanjem preverjla če imate vsaj nekaj izkušen z labradorci.Sicer pa vam nebom preveč gnjavla,saj vam bo sam vzreditelj postavil vparašanja in se pozanimal kakšen tip živlnje imate,pač nekaj podrobnosti saj je gospod res zelo prijazen in bi rad mladiče spravil v najboljše domove | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Labradorec | |
| |
|
| |
| Labradorec | |
|