| Sprehajanje psov | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
Silvija
Število prispevkov : 3 Join date : 06/04/2012 Age : 33 Kraj : Ljubljana
| Naslov sporočila: Sprehajanje psov Pet Apr 06, 2012 8:24 pm | |
| Pozdravljeni! Sem Silvija in res ne vem kam naj to napišem...upam da nisem kaj zamočila,če pa sem mi prosim povejte. Želela sem povedati,da se ukvarjam z sprehajanjem psov. Za vse,ki kdaj nimate časa peljati vašega pasjega prijatelja na sprehod,ste predolgo v službi,kuža pa je doma,vam pomagam jaz! Za več informacij na zs oziroma tukaj Lep dan, Silvija | |
|
| |
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Pet Apr 06, 2012 10:59 pm | |
| Bi pomagalo če bi povedala še iz kje si in kdaj lahko sprehajaš. | |
|
| |
Silvija
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Sob Apr 07, 2012 3:43 am | |
| Hehe ja imaš prav..pozabila Sem iz Ljubljane,sprehajam pa lahko kadarkoli med 8h in 18h uro:) Lp | |
|
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Sob Apr 07, 2012 6:40 pm | |
| Kakšne izkušnje pa imaš? | |
|
| |
Silvija
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Sob Apr 07, 2012 10:09 pm | |
| Hm..sprehajala sem pri Zverinicah,če kaj poznaš,drugače pa izkušnje s svojima 2 psoma doma:D:D | |
|
| |
UrškaMolnar
Število prispevkov : 11 Join date : 28/12/2011
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Sre Avg 15, 2012 7:08 pm | |
| Pozdravljeni, ljubitelji kosmatincev! Sicer nisem nikoli delala reklame, lahko pa se predstavim kaj počnem. Skozi celo leto nudim varstvo in sprehajanje psov. V Sloveniji je že precej pasjih hotelov, sama pa sem se odločila it korak dlje!! Kužki bivajo v stiku z menoj, v hiši! Na voljo jim je postelja, kavči.. Večina kužkov je namreč vajena življenja v hiši, v stiku s človeško družbo. Sprehode prilagodim njihovi kondiciji in vzdržljivosti, na voljo pa jim je tudi ograjen vrt. NATAŠA MOLNAR S.P. KONTAKT: 070 839 030 ali urska.molnar@gmail.com Sem na voljo za vse informacije oziroma vprašanja! Mislim, da bojo slike povedale več kot lahko sama. Lep pozdrav vsem skupaj! Še posebej mojim varovancem na tem forumu Lep pozdrav! | |
|
| |
UrškaMolnar
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Sre Avg 15, 2012 7:09 pm | |
| Airedale 10- kako se drži tvoj Dino? Ali pridno treniraš odkar smo skupaj vadili za razstave? Se vidimo na razstavi v Trbovljah?LP | |
|
| |
UrškaMolnar
| |
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Sre Avg 15, 2012 9:02 pm | |
| Dino je super in trenirava vsak dan, se vidimo! | |
|
| |
UrškaMolnar
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Čet Jan 24, 2013 4:03 am | |
| | |
|
| |
GregorM. Gost
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov Pon Mar 11, 2013 5:50 am | |
| Tudi sam bi sprehajal pse. Sem iz centra Ljubljane in lahko sprehajam kadar koli od zgodnjih jutranjih urah pa do poznih večernih. Glede izkušenj bi omenil, da imam že od malih nog stik z živalmi, saj sem odraščal na kmetiji pri starih starših kjer smo imeli koze, kure, svinje,...ter seveda pse. V prostem času pa tudi rad pomagam kot prostovoljec v ZOO, DOPPS,...kjer seveda se ukvarjam z živalmi tako udomačenimi kot divjimi. Zaračunal bi vam dosti manj kot hoteli, S.P.-ji,...Če ste zaintereserani me pošljite e-mail na gregormahnic (afna) yahoo pika com! |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Sprehajanje psov | |
| |
|
| |
| Sprehajanje psov | |
|