klavdijajurjevic
Število prispevkov : 5 Join date : 06/05/2013
| Naslov sporočila: boks za kužka za stanovanje Sob Maj 18, 2013 6:24 am | |
| Zanima me vaše mnenje o boksih za kužka....imam mladička in ker bo dopoldan cca.8 ur sam doma v stanovanju sem pomislila da bi ga dala za ta čas v boksu.je kdo to prakticiral?zanima me potem kako ste uredili da ni ležal v svojem blatu..malo mi svetujte kako in kaj...boks bi stal v hodniku in kuža bi imel pri sebi vodo...mogoče pa uredite to težavo drugače..hvala | |
|
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: boks za kužka za stanovanje Sob Maj 18, 2013 5:56 pm | |
| Sicer sama osebno še nimam izkušenj s tem, ampak ko bom imela psa bo sigurno dopoldan v boksu (tak je dogovor s starši), je lažje tako zaradi mačk, kot zaradi uničevanja stanovanja in sobne čistoče. Ampak moraš pa ga prej navaditi na boks, da ga sprejme za svojega, ne ga kar od prve za 8 ur zapreti (poglej na youtube crate games ). Mislim pa da bi bilo treba mlajšega mladiča enkrat vmes peljati ven, ne zdrži še 8 ur, pozneje pa se itak navadijo in počakajo. | |
|
Kaja*
Število prispevkov : 38 Join date : 18/04/2013
| Naslov sporočila: Re: boks za kužka za stanovanje Sre Jun 05, 2013 11:42 pm | |
| Jaz imam mojega psa vedno v kopalnici kjer imamo majhen boks. Boks je tak velik ravno da gre pes lepo noter spati. Ima pa ga odpretega da lahko gre z njega ven kdar koli. Zdaj ko je mladiček pa da ga dajte nekam ko ne more narediti velike škode saj se bo vrjetno v tem času že velikokrat polulau. | |
|
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: boks za kužka za stanovanje | |
| |
|