Vse o psih |
|
| vsemogoče ukvarjanje z psi | |
| |
največkrat s/se psi: | Igrate | | 14% | [ 1 ] | Hodite na sprehod | | 86% | [ 6 ] | Drugo | | 0% | [ 0 ] |
| Skupaj glasov : 7 | | |
| Avtor | Sporočilo |
---|
runo
Število prispevkov : 48 Join date : 17/02/2014
| Naslov sporočila: vsemogoče ukvarjanje z psi Čet Mar 20, 2014 1:34 am | |
| Živjo! napišite kako se ukvarjate s psi se igrate in td. . | |
| | | Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi Sob Mar 22, 2014 5:31 am | |
| Vse troje Ttije sprehodi do štirje dnevno. Dva krajša, en daljši 1-3 ure. Seveda sta včasih dva daljša na seznamu in kakšen celodnevni. Igram se kar na sprehodu, vadiva trike, se skrivava, vadiva vaje za samokontrolo, vaje kot so čakanje na mestu, iskanje predmetov, skrivanje, razni trikci kot : preval, preskoki čez predmete, mojo nogo/roko, drevesa, prosi, krog v levo/desno, . potem pohodi v mesto, čim več socializacije z množico, ljudmi, psi. Jemanje na moje šolske izlete, zadnjič sem šla s psico na informativne dneve, sva bili atrakcija... Plavanje v reki, jezerih, morju... Ma ni kaj ni | |
| | | runo
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi Sob Mar 22, 2014 6:45 pm | |
| meni malo primankuje vaj brez briketov Predlog? Admin Kje pa se šolaš ali dovolijo da lahko psa jemleš sabo? tudi jaz bi ga če bi imela možnost | |
| | | Marko
Število prispevkov : 262 Join date : 25/03/2012 Age : 30
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi Sob Mar 22, 2014 9:02 pm | |
| Psa ti dovolijo vzet zraven na izlet? Nam to niso nikol dovolili, v šolo še kdaj, na izlet pa ne. Razen na koncu leta, ko smo meli kaj z razrednikom. Runo na Biotehniško v MB hodi. In glede predloga, lahko počneš skoraj vse vaje z priboljški tudi brez njih, ni nujno da je nagrada vedno priboljšek. Lahko pa greš tečt ven z njim, z kolesom ali rolarji, zdaj ko je večinoma lepo vreme. Ga odpelješ v pasji park, če ga imate kje blizu. Lahko pa tudi navsezadnje počivata skupaj, tudi to je dejavnost, ki jo lahko počneš z psom. Jaz večinoma hodim na sprehode z svojo psičko ali pa na tek, z kolesom ali rolko, tako se pes najbolje poveže z lastnikom. Se pa tudi kdaj igrava, ampak vedno po sprehodu. Učiva se tudi trikcov kdaj in predvsem discipline. | |
| | | Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi Sob Mar 22, 2014 9:44 pm | |
| Marko hvala za odgovor Ja, dejansko so mi dovolili, jaz sem imela svojo psico ( kljub temu, da ni ravno majhna no) in sošolka je imela tudi svojega manjšega psa Šli smo pa na pohod po celotnem mestu, urban, ob Dravi, v center mesta, tržnico, itd. 1x je celo prof imela svojega hrta ko smo se peljali na vzpenjačo in smo šli na Pohorje. Pomojem vsaj na kakih izletih - pohodih ne bi smelo biti težav Avtobusi so seveda zgodba zase. LP p.s: Strog pogoj pa je bil, da pes uboga. | |
| | | Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi Ned Mar 23, 2014 7:35 am | |
| Runo: v kakšnem smislu misliš da ti primanjkuje vaj brez briketov? Meni se zdi da je težko oceniti kako se največ ukvarjaš s psom. Ima 3 sprehode dnevno, drugače pa največ trikcev, igre in skupnega norenja. Danes npr. sva cel dan preživela na agility tekmi in se ogromno igrala, trikcala, spoznavala nove ljudi in pse... | |
| | | runo
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi Pon Mar 24, 2014 2:07 am | |
| Midva največ delava na sprehodih in pozornost name Airedale10:Vaj brez briketov to da pes lahko naredi vaje ki ne rabi brikete in za katere ne rabi toliko briketov (malenkosti) | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: vsemogoče ukvarjanje z psi | |
| |
| | | | vsemogoče ukvarjanje z psi | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|