AnjaAjka
Število prispevkov : 8 Join date : 07/05/2014
| Naslov sporočila: Spol Sob Maj 17, 2014 12:07 am | |
| Živjo! mi mamo letos 1. mlade mucke in me zanima kako prepoznaš katerega spola je? | |
|
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Spol Sob Maj 17, 2014 4:06 am | |
| http://www.petmd.com/cat/centers/kitten/health/evr_ct_determining_sex_of_cat če ti kaj pomaga. Prvi zadetek v googlu, boš še veliko našla če se malo potrudiš pa pobrskaš. Upam da ne bo ta odgovor zvenel napadalno, ampak zakaj zaboga še in še in še mačk ko pa že tako umirajo na vsakem vogalu in ko jih zavetišča več ne sprejemajo, ker so prepolna? Zakaj? In v to se podajate brez osnovnega znanja? Za mlade poskrbite najboljše kakor se da (kvalitetna hrana - to ni Whiskas, Friskes, Shah, Dein Bestes in podobno, razglistenje, cepljenje, navajanje na ljudi...), jih imejte pri sebi do 12. tedna, jih vse sterilizirajte/kastrirajte in potem oddajte v nove domove. In takoj ko se le da po leglu tudi mamo in vse ostale mačke kolikor jih pač imata sterilizirajte/kastrirajte!! Če pa imaš željo imeti leglo, pa so društva prepolna mačjih dudarjev in mam z legli, sigurno bodo vesela primerne pomoči pri mačkah, ki so plod neodgovornosti. Brez zamere, ampak to me pa res razjezi. vir | |
|
AnjaAjka
Število prispevkov : 8 Join date : 07/05/2014
| Naslov sporočila: Re: Spol Sob Maj 17, 2014 5:49 am | |
| | |
|
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Spol Sob Maj 17, 2014 6:40 am | |
| Heheh ni problema in srčno upam da boste tako tudi naredili! | |
|
Sponsored content