| Avstralski ovčar ( Aussie) | |
|
+13Airedale10 i love dogs<3 Anja7 Pety Collie girl Colliny Polly Banjusie Aussie Fiamma lera&meri rex Admin 17 posters |
|
Avtor | Sporočilo |
---|
i love dogs<3
Število prispevkov : 35 Join date : 23/01/2013
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 6:33 am | |
| Si sigurna da se napiše Flawess?Ker mi ne pride prav pa me zanima če mi lahko pošlješ kot odprto stran,lahko? | |
|
| |
Euč.
Število prispevkov : 2 Join date : 11/11/2012
| |
| |
Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 8:41 am | |
| Flawless kennel napišeš v google pa je http://www.flawlesskennel.com/ (sicer spletka ni ravno osvežena, ampak vem, da ima Lana doma te pse in bo verjetno tudi vzrejala, ravno zadnjič sem Divo božala) Eva tvoja dva sta pa itak krasna! S katerih psarn pa sta? | |
|
| |
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 9:09 am | |
| Euč čudovita psa imaš! | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 8:40 pm | |
| ok hvala Airedala10,Euč prečudovita psa imaš | |
|
| |
Airedale10
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 9:26 pm | |
| Ni za kaj! Kupuješ aussija? Pa še par psarn je (ne vem točnih imen, malo pobrskaj), ampak niso aktivne. | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 9:33 pm | |
| Ja,ampak ga bomo vzeli poleti julija!!Ker pa vem za samo 4 psarne me zanima če slučajno kdo še katero pozna?Pa tudi med barvo se odločam!Lahko mi kdo pošlje kakšne slike sem bom lažje odločla Aja pa zanima me če se lahko dobijo tudi drugje kot v psarnah? | |
|
| |
Airedale10
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 10:02 pm | |
| Ne vem če bo šlo ravno poleti junija, običajno se na dobrega psa malo počaka, če je treba tudi nekaj let. Si omejena samo na SLO, ali ga greste lahko iskat tudi v tujino? http://www.eurobreeder.com/breeds/australian_shepherd.html Seveda ga lahko tudi ne kupiš v psarni, če so vzreditelji dobri in vzrejajo kvalitetne rodovniške pse je ravno tako v redu. | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 10:14 pm | |
| aja no vzeti smo ga mislili enkrat poleti od junija do septembra če pa jih takrat nebo pa pozimi enekrat za božič ali pa novo leto Drugače smo mislilida bi ga dobili v Sloveniji,Avstriji,Italiji ali pa na Hrvaškem ali slučajno veš kdaj so ponavadi legla?In po koliko mladičev se v enem leglu skoti? | |
|
| |
Euč.
Število prispevkov : 2 Join date : 11/11/2012
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 11:20 pm | |
| Hvala Airedale10: Nero je iz psarne Jonfi (1. slovensko leglo), Easy pa iz madžarske psarne Silver Dream aussies I love dogs<3 --> iz kje pa si? Priporočam ti, da v živo spoznaš čim več predstavnikov pasme (priložnosti za to imaš na razstavah - naslednja je CAC Barje, v aprilu, agility tekmah itd.) pa ne hitet v nakup. Prej se prepričaj da je pasma taprava zate, pa NE GLEJ VIZUALNO, pač pa karakterno. V sosednjih državah, ki si jih omenila imaš prav tako nekaj vzrediteljev, sicer pa je najboljše, da vzreditelje kontaktiraš ) Legla so skos - v vseh "letnih časih" če si to mislila, lahko je 1 mladič v leglu, lahko 10... Predlagam da si o pasmi čim več še prebereš (precej informacij najdeš na portalu: www.slo-aussie.com. Za pasmo se ne odloči čez noč, in nikakor ne na podlagi videza. Še dve slikci mojih2: | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Jan 23, 2013 11:31 pm | |
| Sem iz Maribora,nekaj predstavnikov pasme sem že spoznala o pasmi pa tudi veliko prebrala razen nekaterih malenkosti.Tako da vem,da mi pasma ustreza drugače pa hvala in tvoja psa sta res zelo lepa | |
|
| |
aussie<3
Število prispevkov : 2 Join date : 30/11/2013
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sob Nov 30, 2013 11:12 pm | |
| Res zelo lepa pasma,čez 7 mescov ga dobim <3 Joj komaj čakam.... | |
|
| |
Airedale10
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Pon Dec 02, 2013 5:52 am | |
| S kje pa (psarna)? Jaz sem bila včeraj na CACIB Celje s krasnim predstavnikom te pasme v JH, bom prilepila kako fotografijo. :)Edino malo preveč dlake za moj okus... | |
|
| |
aussie<3
Število prispevkov : 2 Join date : 30/11/2013
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Tor Dec 03, 2013 8:13 am | |
| Iz psarne Mangry's na Hrvaškem | |
|
| |
Airedale10
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Dec 04, 2013 1:29 am | |
| O super, njih večkrat vidim na razstavah | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Mar 19, 2014 1:56 am | |
| Moja prijateljica bi rada kupila psa iz Alpine River,pa jo zanima če kdo ve kolikšna je približna cena? | |
|
| |
bodežaneža Gost
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sre Mar 19, 2014 10:40 pm | |
| Prijateljica naj se pozanima pri vzrediteljici.
Če tam ne bo prišla daleč naj preveri legla v tujini. |
|
| |
Airedale10
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Čet Mar 20, 2014 1:20 am | |
| Zakaj pa v tujini če ne bo prišla v AR daleč? Saj bo verjetno tudi pri nas še kako leglo ki ni od AR... Sicer pa mi ne moremo vedeti, naj povpraša (na primeren način). Ni pa cena vse, upam (verjamem) da se tega zaveda. | |
|
| |
bodežaneža Gost
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Pet Mar 21, 2014 12:54 am | |
| Nisem mislila nič slabega. Odvisno kaj prijateljica želi in išče. Žal so pri nas legla avstralcev redka, če želi FCI rodovnik, še toliko bolje redka. Je pa spet vse odvisno zakaj ga prijateljica kupuje. Ne vem niti, koliko se je pozanimala o avstralcih in zato predlagam, da najde kakšnega lastnika avstralca in povpraša vse, kar jo zanima. Naj se dobro prej pozanima pred nakupom. |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Pet Mar 21, 2014 3:49 am | |
| Hvala vama,ji bom rekla da se proba sama na lep način pozanimat Sicer pa ve dosti o aussijih,ker imam jaz doma eno psičko(iz psarne Flawless Kennel),stara je 5 mescev in je prijateljico res zelo navdušila :)tako da se je pri meni pozanimala o pasmi | |
|
| |
Airedale10
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Pet Mar 21, 2014 6:43 am | |
| O super, Lano (Flawless) pa poznam in sem občudovala mladičke preko facebooka. :)Kako pa je ime tvoji psički? | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Sob Mar 22, 2014 2:21 am | |
| Speedy(Flawless As You Wish My Love) Tu je ena slika ko smo imeli skupno srečanje z bratcem(Flawless A Love Princ) , Speedy je tista zgornja,ko gleda nekam stran(cela umazana od igranja :p) | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Pon Jun 30, 2014 7:56 am | |
| | |
|
| |
Mo
Število prispevkov : 2 Join date : 01/07/2014
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Tor Jul 01, 2014 1:01 am | |
| Jaz se pa zanimam za rodovniška legla v Sloveniji. Če kdo ve, da je planirano kakšno leglo aussiev bi mu bila zelo hvaležna, če bi napisal na forum. | |
|
| |
i love dogs<3
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) Tor Jul 01, 2014 1:12 am | |
| Kolikor jaz vem je sedaj imela leglo psarna alpine river,sicer nevem točno če so vse mladiče že prodali,se pa lahko pozanimaš Vem pa,da vzrediteljica Lana Premk(Flawless kennel) načrtuje parjenje psičke Dive nekje pozimi 2014 (od nje sem tudi jaz vzela psičko in sem zelo zadovolna). Sicer pa je tudi odvisno za kakšno linijo se zanimaš?(delovna ali razstavna)? Na tem linku si lahko prebereš tudi razlike http://www.findpuppiesnow.com/index.php?page=about_aussies&sub=herding_vs_show_linesUpam da sem ti kaj pomagala,amapk samo vedi preden se odločiš za aussija se dosti pozanimaj o pasmi | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Avstralski ovčar ( Aussie) | |
| |
|
| |
| Avstralski ovčar ( Aussie) | |
|