| Naš mali živalski vrt.. | |
|
+4orijen maja. Admin Hitmaan^^ 8 posters |
Avtor | Sporočilo |
---|
Hitmaan^^
Število prispevkov : 19 Join date : 16/10/2011
| Naslov sporočila: Naš mali živalski vrt.. Ned Okt 16, 2011 11:10 pm | |
| 1. Bom predstavila mojo psičko Meli. Stara je približno 16 mesecev in smo jo posvojili iz zavetišča Meli Trebnje. Nekdo jo je zavrgel pred vaškim kulturnim domom (po najhujšem snegu) in so po njo prišli iz zavetišča nato smo se odločili da jo bomo posvojili, ker tam po enem mesecu živali usmrtijo, če jih noben ne posvoji. Je mešanka med bokserejm in še enim kužkom. Je čipirana, stelirizirana in cepljena. Zna že trikce "Sedi", "Daj tačko", "Drugo tačko", "Gimme 5", "Gimme 10", "Prostor", "Glas", "Hop hop", "Prosi", učiva se še "Spusti". Končala je začetni tečaj v pasji šoli (socializacijo) in je zelo pridna psička. Ko ji kaj ni po volji začne lajati in se jeziti na nas, ampak nam nikoli ne bi naredila hudega. Zelo rada lovi svoje žogice, skače kot srna, se pelje v avtu, plava in gre z nami skoraj povsod. Imamo jo najraje na svetu. Ima najboljšega prijatelja Lorda: In najboljšo prijateljico Taro: 2. Je na vrsti mucek Tigi. Je najdebeljši muc v vesolju. Je tudi moja prva domača žival. Zelo rad se crklja in spi na moji postelji, krade miške, ki jih ulovi Mica in jih nato prinese pokazat kot da jih je on ulovil.. Skratka muc in pol. Je kastriran in je preživel že veliko stvari in blagih bolezni. Pri eni smo mislili, da bo umrl, ampak se je izvlekel. Star je že 5 let. K nam se je pritepel. 3. Po vrsti je muca Mica. Je zelo plašna, pridno lovi miške, ko hoče, se pa zelo rada crklja. Enkrat je mela mladičke, ampak so vsi umrli, ker so imeli Klamidijo (nažalost). Zdaj je stelirizirana. Stara je 4 leta. K nam se je pritepla. Njuna ljubezen: 4.. Imeli smo muco Muco, ki se je vedno crkljala in bila poleg nas.. Letos bi praznovala 3 leta.. Amapk je prišel usodni dan... Mene ni bilo doma, bila sem na počitnicah v Kranju, ko mi je mami sporočila.. Da se je Muci ulegla pod sosedov avto, on je speljal in ji zdrobil use kosti... Veterinar je rekel, da ji ni več pomoči.. Moral jo je uspavati.. Vedno ko pomislim na njo jokam.. Preprosto nemorem se sprijazniti, da je ni... Tako me boli v srcu.. Preprosto grozno.. Muci R.I.P. :''( Imamo tudi akvarij, v katerem je veliiiiiiko pisanih ribic.. 5. Včasih sem imel kunca Puhija, a je umrl, po enem tednu.. Naslednji dan sem dobila kunčico Puhiko, amapk sem jo mogla oddati po enem letu, ker je nismo mogli več imeti. Nažalost je prišla tam zajčja kuga in umrla je.. Zelo sem ju imela rada.. | |
|
| |
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Ned Okt 16, 2011 11:27 pm | |
| Res, super predstavitev in slike so naravnost čudovite Res čudovita predstavitev! Sožalje za kunčka :|lep pozdrav. | |
|
| |
maja.
Število prispevkov : 1 Join date : 16/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Ned Okt 16, 2011 11:46 pm | |
| Krasna predstavitev. Lepe živali imaš! | |
|
| |
Hitmaan^^
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 17, 2011 12:02 am | |
| Hvala obema.. * | |
|
| |
orijen
Število prispevkov : 51 Join date : 12/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 17, 2011 5:19 am | |
| Krasne živali Upam pa, da te je izkušnja z umrlo muco, ki jo je povozil avto izučila, da se živali ne pušča ven brez nadzora Po zakonu in pravilniku o zaščiti živali morajo biti živali vedno pod nadzorom. Poglej kaj se potem zgodi- povozi jih avto, so zastrupljene, jih kdo ubije ti pa si razočarana in žalostna Tako, da verjemi, da ni vredno. Boljše je imeti žival pod nadzorom (saj lahko se kupi 10-50m dolg štrik). Je dosti bolj varneje, lp | |
|
| |
Hitmaan^^
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 17, 2011 7:26 am | |
| Hvala.. To pa seveda, da me je izučilo, zdej sta muca ves čas notri, če sta pa zunaj sem jaz poleg. Lp | |
|
| |
orijen
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 17, 2011 7:28 am | |
| No, super me veseli Kajti eni bi še kar spuščali ven... poznam veliko takih primerov. | |
|
| |
Hitmaan^^
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Sre Okt 26, 2011 3:21 am | |
| | |
|
| |
Zala
Število prispevkov : 6 Join date : 25/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Čet Okt 27, 2011 4:21 am | |
| Imaš zares čudovite živalce Še kaj fotk mogoče od psičke' | |
|
| |
Hitmaan^^
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 31, 2011 6:20 am | |
| | |
|
| |
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 31, 2011 6:22 am | |
| Joj, krasna je Super fotke, me veseli, da je našla lep domek | |
|
| |
Hitmaan^^
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Okt 31, 2011 8:19 am | |
| Hvala Anjaa | |
|
| |
orijen
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Čet Nov 03, 2011 9:36 am | |
| Krasne fotke, res čudovite | |
|
| |
Anna&Aka
Število prispevkov : 34 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Sob Nov 05, 2011 4:52 am | |
| Full lepe živali pa ja maš podobbnega zajčka in muco kot jas.....Mi je ušeč prijatelj od tvojega lepotca(pes)....! Ps:mi je ušeč tvoj podpis~David Guetta | |
|
| |
Hitmaan^^
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Sob Nov 05, 2011 10:09 am | |
| Hvalaa. Anna&Nati anedee kuk je lep.. Meni je osebno David Guetta car | |
|
| |
Anna&Aka
Število prispevkov : 34 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Pon Dec 12, 2011 6:46 am | |
| Full lepe živalce ;**** Ps:Greš na koncert od David Guette? | |
|
| |
<3Hitmaan<3
Število prispevkov : 11 Join date : 16/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Čet Dec 29, 2011 1:02 am | |
| Hvalaaa ;** Am, ja šla sem, ampak ma moj fant slike pa mi jih še ni dal. Naibolše je blo, res on mi je vzornik pa še to, da sem bila z fantom je bilo še najbolše.
Drugače pa smo včeraj šli z Meli na pikico. Komaj smo ji dobili gor nagobčnik, ampak ko ga je mela gor je bila čisto mirna in pridna. Mislimo, da je imela zelo slabe izkušnje, ker ko ga samo vidi (nagobčnik) začne cviliti in bežati. Res nevem, kaj ji je. Dobili smo ga gor tako, da smo noter dali priboljšek in je gobec noter porinla in smo zapeli in je bilo. Ampak si ga je poskušala dol dati, po eni uri pa je odnehala, da smo lahko šli na veterinarsko postajo. Mogoče kakšne ideje zakaj bi se ga bala? p.s. kako dodam video? | |
|
| |
Chappi
Število prispevkov : 7 Join date : 01/02/2012
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Sre Feb 01, 2012 4:59 am | |
| Res imaš lepe živalce hehe Video se naloži tako, da stisneš post reply, potem pa poišeš to ikono, kjer piše "video" in je narisan posnetek, takšna zeleno-modra ikona lp P.S. Lahko ga pa naložiš na shrani.si | |
|
| |
<3Hitmaan<3
Število prispevkov : 11 Join date : 16/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Sre Feb 01, 2012 5:09 am | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Naš mali živalski vrt.. Sre Feb 01, 2012 5:29 am | |
| Lepe živalice imaš Me pa samo zanima koliko imaš velik akvarij? |
|