| Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) | |
|
|
Avtor | Sporočilo |
---|
momokika
Število prispevkov : 54 Join date : 31/08/2012 Age : 25 Kraj : Šentilj( okolica)
| Naslov sporočila: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Sob Sep 22, 2012 6:13 pm | |
| Alt je nemški ovčar star je 8 let. Je zelo igriv, a tudi zelo nezaupliv do tujcev oz. je zelo dober čuvaj, ki še nobenemu človeku ni nič naredil. Čeprav je izmed mojih oz. od naših živali največji je najraje v majhni kuhinji ali pa na kavču. Da pa ne boste mislili, da samo lenari on NIKOLI. Najraje se podi za kako palico ali pa žogico in to tako hitro, da je še pred ono tenis žogico tam. Opravil pa je tudi b-bh izpit toraj izpit iz poslušnosti in je imel 79 točk od 100. 2x je bil na raztavi obakrat v Mariboru in odbakrat je dosegel odlično mesto. In sicer 1. in 3. Selly Moja Sellyka je labradorka, ki je stara 5 let. Je zelo igriva in zelo rada žveči kumarice in je slive, čeprav sliv skoraj več ni, govorim o posušenih slivah. Zeloooo rada ima moje copate za igračo. Rada skače skozi obroč in se igra z ostalimi psmi. Opravila je tudi b-bh izpit toraj izpit iz poslušnosti. Je pravi mali ljubosumnež. Kajti če se mi približa naprimer Alt pa ga začnem božat pol hitro pride do mene pa alta začne stran potiskat ali pa mi začne pod roko lezti "češ daj raje božaj mene". ; )
Tryša Nemška ovčarka Tryša je stara 2 leti. Dobili smo jo pred 1 letom od trennerja moje psičke Selly in Alta. Nekaj časa je bila zelo plašna, a zdaj se že lepo privaja na naše okolje. Je zelo nežna nemška ovčarka, ki najraje grize kutine in palice. Je pa res zelo nežna do vseh sploh, do Brixy( ki jo bom kasneje predstavila) čeprav je ona 3x večja od nje je tako prijazna in nežna in ko jo odpeljem nazaj v stanovanje tako lepo cvili za njo.
Brixy No nam pa se je pridružila še ena nova psička po imenu Brixy. Je 3 mesečna psička pasme cavalier king charles španjel (upam da sem prav napisala ) Je zelo igriva in zeloooo rada grize najraje moje lase -.-. je zelo učljiva in samozavestna oz. misli da lahko počne kar hoče pri večjih pseh. Nazadnje ko je k meni prišla ena moja prijateljica z zlatim prinašalcem je tako lajala nanj pa čeprav je bil 3x večji od nje. Ga je blo kar malo strah. ;)Tako da je ta naša Brixy pravi mali hudiček. Zna pa tudi že kar nekaj trikcev: sedi prostor preval taco drugo taco petko noga five prosi No to je zaenkrat vse upam samo, da se bo še kaki trikec hotla naučiti.spletka http://mydogsaremylife.weebly.com/index.htmlPa še par slikic http://mydogsaremylife.weebly.com/galerija.html
| |
|
| |
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Sob Sep 22, 2012 10:24 pm | |
| Super predstavitev in spletna stran mi je tut ful všeč Imaš krasne pse | |
|
| |
momokika
Število prispevkov : 54 Join date : 31/08/2012 Age : 25 Kraj : Šentilj( okolica)
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Ned Sep 23, 2012 1:04 am | |
| Joj hvala res. ♥♥♥ | |
|
| |
Muffin <3
Število prispevkov : 152 Join date : 28/02/2012
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Pet Sep 28, 2012 6:19 am | |
| Super opis!! še boš dala kakšne slike na forum?? | |
|
| |
momokika
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Pet Sep 28, 2012 6:43 am | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Pet Sep 28, 2012 9:43 pm | |
| Joooj, čudoviti so Cavalierka je pa sploh prečudovita, iz katere psarne pa je? Sorry če že piše | |
|
| |
momokika
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Sob Sep 29, 2012 2:25 am | |
| Hvala. Ne nikjer še ne piše. Pa v bistvu ni iz psarne oz. ta vtrediteljica nima psarne. Vzrediteljici pa je ime Martina Kurbus. | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Sob Sep 29, 2012 3:27 am | |
| Aha, ok Hvala za odg. In ni panike hehe. | |
|
| |
momokika
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Sob Sep 29, 2012 4:33 am | |
| Ni zakaj. Ok hehehe... | |
|
| |
Timotej
Število prispevkov : 7 Join date : 02/11/2012
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Pet Nov 02, 2012 8:23 pm | |
| krasne fotke, imaš čudoite pse!! | |
|
| |
momokika
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Pet Nov 02, 2012 9:26 pm | |
| | |
|
| |
Admin Admin
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Čet Okt 16, 2014 8:45 pm | |
| Eva, res maš prelepe živali! | |
|
| |
momokika
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) Sob Okt 18, 2014 7:43 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) | |
| |
|
| |
| Alt, Selly, Tryša, brixy in ostali živalski vrt :) | |
|