No, da se predstavim še jaz...
Skotila sem se 10.3.2012 v Radovljici. Moj oči je čudovit beli švicarski ovčar mama pa snežno bela samojedka.
6 tednov sem živela z mamico, bratci in sestricami. Nato pa so kar naenkrat vsi začeli odhajati. Nekega dne, ko smo ostali le še jaz moja sestrica in bratec, so na obisk prišli zopet neki ljudje. Ko so nas spustili, da bi jih pozdravili, smo se vsi trije zapodili k njim in se jim motali med nogami. Nato so nas oni pocrkljali. Bratec in sestrica sta se čez nekaj časa naveličala in odšla jaz pa sem se še kar cartala in cartala
. Po kakšne 15 min. so ti ljudje odšli. Pojma nisem imela zakaj so sploh prišli. Čez nekaj časa, ko smo se ravno igrali me je lastnica moje mamice vzela in odnesla ven. Spet so se pripeljali tisti čudni ljudje. zdaj bivša lastnica mi je pritisnila še poljubček na lica in me predala. Postavili so me v neko čudno premikajočo škatlo, ki ji pravijo avto. Čeprav je bila vožnja nekaj novega in je bila zanimiva, me je premagal spanec in čez nekaj trenutkov sem zaspala. Zbudila sem se, ko se je avto ustavil pred zgradbo, v kateri je bilo polno ljudi z nakupovalnimi vozički. Vzeli so me v naročje in me nesli mimo vseh teh vozičkov, do neke trgovine na kateri je pisalo, da je to neka trgovina za živali. Čudno. Zakaj bi šli sem ? Ali bodo kaj kupili zase?
. Malo smo hodili med policami in prišli do nekih vrvic. En konec vrvice so mi zapeli za vrat, drugega pa zapeli za prvi konec in ga držali v rokah. Phh... Če mislijo, da me bodo s tem
štrikom držali pri sebi...
Kupili so še nekaj zadev nato pa smo se spet odpravili v tisto čudno premikajočo škato in spet se je začela vožnja
. Na koncu smo zopet prispeli pred neko hišo in me dali v zasebno sobico. Ker je bil dan zelo naporen sem trudna zaspala. Nisem vedela kje je mamica in moji sorojenci. Zelo sem jih pogrešala, ampak ker sem pogumna punca nisem jokala.
Tako so tekli dnevi jaz pa sem se odločno upirala te čudni grozoviti ovratnici. A nakoncu sem se vendarle vdala.
. Z novo lastnico sva se učile nekakšne trikce. V resnici sem takoj razumela za kaj gre, ampak ker sem se delala neumno in sem bila trmasta kot moja mama je učenje malo dalj trajalo. A nakoncu sem uživala in zdaj se trikcov zelo hitro naučim.
Do sedaj me je lastnica naučila, kakor ona reče :
- sedi
- lezi
- prevali se
- glas
- tiho
- sem (ampak tukaj postanem zelo trmasta)
- osmice
- hoja med nogami
- skok čez obroč
- taco (da ji podam mojo levo taco)
- daj (da ji podam mojo desno taco)
- give-me-five
- papa
... več se jih pa že nespomnim ampak sigurno jih je še nekaj...
Seveda se že prvič, ko so me zagledali niso mogli upreti moji lepoti
:
Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsizerastem pa pridno kot goba po dežju
:
Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsizeZelo uživam, ko hodim na sprehode. Z
mojimi ljudmi smo že nekajkrat šli na daljši sprehod. Domov potem pridem zmatrana in super spim. In to je najboljši del od vsega...
.
Seveda sem se letos s svojo družino odpravila tudi na morje. Bilo je vroče. Hvala bogu mi je lastnica vročino lajšala z hladilnim plaščem. Pa tudi na plažo so me jemali. Vsak dan sem se malo bolj opogumila in zaplavala v vodi. Zadnji dan sem prišla na globino pri. 80 cm.
.
In tako sem mokra in ohlajena prišla iz vode :
Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsizein še malo pozirala pred fotoaparatom :
Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsizezelo rada pa sem tudi ležala na plaži pod sončnikom
:
Enlarge this imageReduce this image Click to see fullsizeMoja lastnica kar naprej pravi, da bova šli v neko malo šolo in potem mogoče v agility ali pa frisbee... Meni se pa sanja ne kaj je sploh to
No,
itak če mi ne bo všeč lahko in
agility in
frisbee črtava s seznama
.
Sicer pa moram reči, da me imajo vsi radi in tudi jaz se imam fajn