beauceronka
Število prispevkov : 23 Join date : 31/07/2012
| Naslov sporočila: Moja banda :) Tor Avg 14, 2012 4:13 am | |
| No, pa še mi. Tjara je pudljica, stara nekaj čez tri leta (23.4.2009). Je bele barve, težka je majčkeno čez 3kg in 31cm visoka. Njeno rodovniško ime je Cira. Tjara ji je ime, ker sem odkar smo se odločali za nakup psice želela to ime. Zelo rada prinaša žogice in teka, na sprehod hodiva brez povodca in znamo nekaj ukazov (sedi, daj petko, daj levo/desno tačko, daj glas, lezi dol, obrat, osmica in stoj na tačkah). Vsega sva se učili sami, nikoli ni obiskovala pasje šole. Trenirava domač agility. Nais je štiri mesece star toy pudeljček, črne barve. Trenutno se še veliko učimo, zato vam o njem še kaj dosti ne morem povedati. Becky je osem mesecev stara beauceronka. Prihaja iz psarne Hydrargium v Idriji. Bila je najtemnejša med bratci in sestricami, nima torej tako očitnih ožigov, so pa. Sedaj je težka nekje okrog 28kg. Zelo rada si trga jabolka z drevesa in poje jih ogroooomno. Ima neomejeno gibanje, saj jo obkrožajo polja, travniki in gozdovi. Becky sva s fantom kupila skupaj, zato je pri njem, saj jaz živim v stanovanju. TJARA: NAIS: BECKY: Na tej sliki izgleda, kot da jo davim. V bistvu sem jo pa prijela za ovratnico, ker je skakala po meni. | |
|
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Moja banda :) Tor Avg 14, 2012 4:43 am | |
| Omg, res suuper fotke Krasni psi | |
|
beauceronka
Število prispevkov : 23 Join date : 31/07/2012
| Naslov sporočila: Re: Moja banda :) Tor Avg 14, 2012 10:13 am | |
| Najlepša hvala. | |
|
Sponsored content