Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Tor Avg 27, 2013 2:09 am
Awhhh, kako uživa psička ob tebi! Se vidi ta navezanost in sreča in kako priteče k tebi z veseljem in z nasmeškom.
Dobra vzgoja!
lep pozdrav
Saraa1
Število prispevkov : 1 Join date : 27/08/2013
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Tor Avg 27, 2013 2:18 am
Anja hvala za povabilo na forum!!
Upam, da se bomo razumeli
Vidve z Nalo sta pa zvezdici Ko se sam spomnim kok krat si bla obupana zarat Nale, si misla odnehat z vzgojo, a nikdar nisi zares nehala in se borila naprej, poizkušala nove metode...
USPELO TI JE
Zadnič ko sn vaji vidla v mestu sem bla ono waaaw, Nala hodla čist poleg tebe, v naječji množici, glasbi... Ti pa lepo samozavestno poleg nje, no dok vaji nisn zmotla ker pol priznam si malo popustila samozavestno držo haha, ker si letela k meni Se spomnim kak je nikam nisi mogla vzet...
Kdor je spremljal vajin napredek... lahk rečem da je čst vsak šokiran!
Jutri se baje vidimo v šoli haha, mi je sošolec povedal, da prideš z Nalo in BAJEEE, DA PRIDEŠ DIREKT V ŠOLO Z NJO :oo No, to je pa biotehniška šola, kjer je vsaka žival dobrodošla.
No, garantirano, da če boš vidla razredničarko, da bo se stopila ob pogledu na vaju .D Jaz pa tut
Ok, sorry za spis...
Uživajta še naprej, pa čim več novih trikcev!
Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Tor Avg 27, 2013 2:23 am
Haha hvala vsem
Amm, Sara od kdaj si ti na forumu? Veš kdaj sem te že povabila haha No, važno da si zdaj med nami
Uff, hvala ti za ta spis
Mi ogromno pomeni! Ko ne vidim napredka samo jaz... Hvala za vse napisano!
Takrat v mestu je pa res bilo svetovno ja :)Lepo te je bilo videti!
Jah, jutri se vidimo, komaj čakam!
Bosta mi s Kevinom psa pred zbornico čuvala ok? :DMoram neke papirje nest v tajništvo, pa to.
Fajn bodi, pa moram te zagnjavit maaloo bolj slovnično piši hehe
lp
Muffin <3
Število prispevkov : 152 Join date : 28/02/2012
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Tor Avg 27, 2013 8:01 am
Iiii kak lepa je, ful pridna! Medvedek <3
Admin Admin
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Čet Avg 29, 2013 2:10 am
Hvaala
No včeraj v šoli bilo super, vsi profesorji so priitekli iz zbornice in bili navdušeni nad Nalo Žal mi je, da ni bilo razredničarke...
No in še fotka iz mercator centra in v njem je tudi trgovina za živali :DSva bili spet atrakcija (
Nazadnje urejal/a Admin Čet Avg 29, 2013 3:55 am; skupaj popravljeno 1 krat
Admin Admin
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Čet Avg 29, 2013 3:54 am
No, in mimogrede dobila službo v trgovini za živali za naslednje poletne počitnice :DSo me bili vsi veseli, seveda zaradi Nale in moje zavzetosti do živali
Bom lahko fajn šparala za mojo novo mačko
Admin Admin
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Sob Sep 07, 2013 11:11 pm
Nekaj za razvedrilo Sem pravkar objavila še en video moje Nale, zmiksan iz sprehodov, trikcev, igre in še čisto kratek posnetek z njeno najboljšo kolegico, našo mačko Nelly.
TRIKI V VIDEJU: - " Odpri vrata!" - "ZAPRI vrata" - " "preval" - " Tačke GOR" - " Zapri in odpri pralni stroj" - " Prosi" In tako naprej...
IGRA: Poišče priboljšek, medtem ko mora počakati pri zaprtih vratih, da ga skrijem, potem "hop" na štor, skok za igralo...
- SPREHOD V gozdu in v bližini travnika
Admin Admin
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Ned Sep 08, 2013 9:00 pm
Še en super sprehod sva imeli z mojo Nalo Je kar nekaj posneto in objavljeno na youtubu, tako, da sem se odločila, da pokažem še vam Kajti presrečna in ponosna sem, da nama je uspelo prav vse kar sva si zadali, da me uboga v vseh situacijah...
V VIDEJU:
- TRENING - TRIKI - SREČANJE S KONJI -IGRA Z ŽOGO
Admin Admin
Naslov sporočila: Re: Naša samojedka Nala Pet Okt 18, 2013 5:26 am