Vse o psih |
|
| Priboljški | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
Banjusie
Število prispevkov : 741 Join date : 03/11/2011 Age : 26 Kraj : Primorsko-Notranjska
| Naslov sporočila: Priboljški Ned Nov 06, 2011 4:11 am | |
| Priboljški naj bi bili pribl. tako kvalitetni kot hrana, ne pa tisto pedigree (oprostite izrazu) sra***. Nam sicer najbolj ustrezajo kot priboljški kar briketi ali korenje, so jima pa všeč priboljški znamke Royal Canin. | |
| | | Admin Admin
Število prispevkov : 1008 Join date : 09/10/2011
| Naslov sporočila: Re: Priboljški Ned Nov 06, 2011 4:25 am | |
| Jaz kopujem , različne vrste priboljškov ampak vedno v trgovinah za živali Večinoma v trgovini premium pet, ker je najbližje... Za drugo bi pa rabila prevoz Zadnjič sva pa glih kupili ene priboljške še v mr.petu. | |
| | | Airedale10
Število prispevkov : 669 Join date : 03/11/2011
| Naslov sporočila: Re: Priboljški Sob Dec 03, 2011 3:47 am | |
| Meni pa se ne zdi za priboljške kvaliteta pomembna. Jaz skoraj vedno kupim nekvalitetne ker nismo pogosto v živalskih trgovinah. Ponavadi delam z briketi bolj doma ali ko je mirno na sprehodu, kake naravne priboljške pa imam ko je veliko motenj ali delam nov trik kdaj. Ponavadi imam Frolic (tiste v rdeči vrečki z dalmatincem), ko pa kupujem kvalitetne pa ni pomembna znamka, kar tiste ki je le suho meso (Boxby for dogs npr.). Pa tudi pedigree in tiste nobby starsnacks. lp. Rebeka | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Priboljški Pon Dec 12, 2011 7:39 am | |
| Jaz ji dajem sir, klobase in kake zrezke ki od nas ostanejo. Dajem pa tudi kake kupljene priboljške (z mintom, pa kake iz posušenega mesa) |
| | | LittleLi
Število prispevkov : 173 Join date : 08/01/2012
| Naslov sporočila: Re: Priboljški Čet Jan 12, 2012 8:08 am | |
| Jaz Lii dajem kar brikete, samo druge znamke(hranimo jo z Bosch, za trening pa dobi N&D, Acano ali Orijen). Kadar delava dolgo časa ali z hujšimi motnjami pa dobi mlečne bonbončke za pse, posušenega ali kuhanega piščanca in sir. | |
| | | Gost Gost
| Naslov sporočila: Re: Priboljški Pet Jan 13, 2012 6:31 am | |
| Jaz tudi sedaj dajem večinoma brikete. Jih je mama zadnjič kljub moji prepovedi kupila 10 kg . Sedaj pa jih moram porabiti. Če pa delava kaj takega, hujše motnje, pa dobiva neke kupljene. |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: Priboljški | |
| |
| | | | Priboljški | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |
| |
|